The Stig – Who is he?

Pentru fanii Top Gear nu cred că mai are rost să explic cine e The Stig, cred că ştiţi foarte bine. Pentru ceilalţi, The Stig este un personaj din Top Gear care testează maşinile şi pregăteşte vedetele pentru sprinturile Star in a Reasonably Priced Car . Ce e interesant la acest The Stig este că niciodată nu îşi scoate casca de pe cap şi că îşi ţine identitatea secretă pentru că este un pilot de curse renumit şi nu ar vrea să se afle acest lucru. Se spune că are o cabină de dressing separată şi mănâncă separat de restul echipei Top Gear, Clarkson, Hammond sau May neavând la cunoştiinţă identitatea reală a lui Stig.

Au apărut mai multe ipoteze cum că Stig ar fi Lewis Hamilton, Ben Collins sau Michael Schumacher. Adevărul însă e că The Stig a fost întruchipat de mai mulţi piloţi printre care şi Ben Collins, după cum a declarat Jeremy Clarkson, dar a fost concediat datorită procesului intentat emisiunii pentru a avea drepturile de a dezvălui indentitatea lui The Stig.

A apărut o poză pe internet cu pilotul de teste Tim Schrick îmbrăcat în costumul lui Stig. Să fie el noul Stig?

6 Comments

  1. Cum a zis si Rares asta e farmecul ..sa fie anonim.Totusi omu’ le are cu condusul.M-ar mira sa nu fie pe la Formula 1….
    Oricum ar fi tare sa alfam cine este ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.