Românii au talent – Prima semifinală

S-a terminat şi prima semifinală Românii au talent şi spre mirarea mea pe locurile 3 şi 4 nu au fost cine meritau să fie.

Clasamentul a fost aşa:

Locul 1: Narcis Ianău

Locul 2: Ballance

Locul 3: Soţii Luca

Locul 4: Bernadette şi căţeluşa Vanda

 

La primele două poziţii mă aşteptam, dar la locurile 3 şi 4 am rămas WTF!?. Ce talent are nenea ăla că o învârte pe nevastă-sa? Sau se numeşte talent că tanti nu ameţeşte!? Doamna Luca poate foarte frumos să consume un cui, să ia un Xanax sau să tragă ceva pe nas şi nu mai simte nimic până la învârteala cu numărul 54632.

Să trecem la Bernadette. Mă gândesc aşa şi mi se zbat gândurile în nebunia mea proprie, de ce să alegi un câine pentru semifinala Românii au talent!? Câinele este un animal şi emisiunea este făcută pentru oameni. Din câte ştiu este o emisiune pe Animal Planet, ceva gen: Animalele au talent, păi să se ducă frate acolo…

Eu mă aşteptam ca pe locurile 3 şi 4 să fie Titanii Funky Fresh sau Ştefan şi Reka, care chiar meritau şi au făcut ceva frumos, ca să nu mai zic de “Domnul Avocat” care e bun direct de dus la operă, dar în fine… probabil că este şi mânăria PROTV-ului pentru rating şi spectacol.

Aştept păreri.

7 Comments

  1. ai dreptate, si mie mi-au placut stefan si rebeca, ala vorba ta ! direct la opera ar trebui dus ! sotii luca, nu mi plac deloc, mai sunt si batrani in pnm :)) ce sa castige aia, ca nu mai au ce face cu banii la varsta lor, macar sa lase unu tanar sa castige care are o viata inainte.

  2. Din păcate nu totul este mereu așa cum ne dorim. Măcar Narcis a ajuns unde trebuie. De el cred că ne bucurăm toți. Și așa.. mulți au trecut la preselecții din milă, chiar nu meritau.

  3. Sa stii ca sunt de acord cu tine, dar am o mica obiectie. In legatura cu domnisoara cu catelul. Nu talentul catelului este cel petru care a ajuns acolo. Ci talentul ei de a-l dresa. Oricum nici eu nu cred ca a ajuns cine trebuie in finala. Mai ales aia cu invartitul mi se pare o prostie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.