Jocurile pe calculator… ceva pueril?

Nu cred că este cineva care să nu se fi jucat vreodată măcar un joc pe calculator sau pe consolă. Mulţi ne-am petrecut o bună parte a copilariei în faţa televizorului jucându-ne pe consolele simple Terminator, Nintendo sau Sega, că doar astea se găseau pe atunci.

Jocuri ca Super Mario, Duck Hunt, Super Contra, Mortal Combat şi multe altele ne-au făcut copilăria minunată. Mă jucam Super Mario până se ardea transformatorul de la consolă… era un joc fără sfârşit. Nu am reuşit să îl termin niciodată.

Mi s-a făcut dor de entuziasmul resimţit în copilărie atunci când mă jucam jocuri pe consolă şi în urmă cu ceva timp mi-am achiziţionat un Xbox 360. Mă aşteptam să resimt aceea senzaţie ca şi cum m-aş fi jucat pe Terminator, dar din păcate grafica jocurilor, joystickurile şi televizorul LCD erau prea departe de ceea ce era atunci şi nu mi-au oferit ceea ce îmi doream.

Cum nu mai deţin un Terminator, jocurile pe televizor vor rămâne doar o amintire plăcută a copilăriei mele… Nu donează nimeni unul? 🙂

Cu acest articol particip la concursul de pe http://www.whitenight.ro/concurs/. Sper să câştig şi eu ceva… 😀

Până atunci cine joacă Super Contra 3D pe Xbox?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.