Simplu

Trupa Simplu s-a format in anul 2000 in urma fuziunii trupelor “Mesaj nou” si “Extreme”. Numele SIMPLU vine de la cuvintele Simplu, Idei, Munca, Putere, Lupta, Uniti si a fost initial formata din: Smiley, Piticu’, C.R.B.L., Omu Negru, Francezu si Taz, 6 breakeri care stiau si d-ale cantatului. Taz este singurul care a plecat din trupa insa cei 6 au pastrat legatura, ultima colaborare a lor fiind pentru pelicula “Un film simplu”.
Primul material discografic a fost EP-ul “Provocarea”, apoi au lansat primul album, “X-treme de simplu” care a beneficiat de un videoclip la melodia “Hei ho”

Discografie:
Provocarea-2001
X-trem de simplu 2001
Oare stii 2002
Oare stii editie speciala 2002
Zece 2004
RMX Simplu 2005
Simplu Best Of 2006
Oficial imi merge bine 2006

Mr. Originality:

Sa zburam spre cer:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*