Greek a fost anulat – S-a terminat Greek

greekAstăzi a apărut episodul 10 din sezonul 4, ultimul episod din serie de altfel. Iniţial s-a vrut ca finalul serialului să fie odată cu ultimul episod din sezonul 3 dar fanii au semnat o petiţie online pentru sezonul 4 iar producătorii au mai promis 10 episoade.

Nu m-am uitat încă la ultimul episod. O să îl savurez când voi simţi că mă pot despărţi de serial. Deocamdată sunt încă addicted. 🙂

Pentru cei care nu ştiu, Greek este un serial în care acţiunea se concentrează pe viaţa din campusurile universităţilor americane şi sistemul de tip Greek (fraternities şi sororities). Personajul principal, Rusty, este un boboc student la Ştiinţe Polimerice în cadrul C.R.U.(Cyprus-Rhodes University), unde învaţă şi sora sa mai mare, Casey, care este înscrisă într-o sororitate(nu ştiu dacă am tradus bine). Obişnuit cu viaţa de tocilar, Rusty se înscrie într-o fraternitate unde este supus multor provocări pentru a fi acceptat. Mai multe nu vă spun ca să nu vă stric suprizele în cazul în care vreţi să-l urmăriţi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.