Câți nu ați ascultat manele niciodată?

Mi-a atras azi atenția un link de pe Facebook către melodia Ochii tăi cântată de L.A.. Toți cunosc piesa asta indubitabil, piesa născută în vremea în care chiar și manelele sunau frumos.

Chiar mă gândeam zilele astea la ce s-a întâmplat cu muzica noastră care era odată… Tot ce auzim azi sunt manelele degradante și boom-boom-urile de la Inna și Play&Win. Azi mai aveam doar câte o fărâmă de Hi-Q, Holograf, Iris, Vama (Veche) și încă câțiva care și-au păstrat direcția oarecum și nu au deviat către boom-boom.

Am făcut o paranteză la subiectul inițial care includea următoarea întrebare: Câți din voi puteți spune cu mâna pe inimă că n-ați ascultat niciodată manele?

8 Comments

  1. Ochii tăi cântată de L.A este una din manelele primitive,dupa ea urmand hiturile “De ce ma minti” si “Am avut multe femei”.

    Cat despre intrebarea ta berceanule?
    Oi fi eu nigger,dar la chefuri tot pe manele o ard :))

  2. Deja postarea ta are o hiba, ai folosit cuvintele inima si manea langa Holograf, Iris si Vama.
    Eu si acum caut pe net muzica veche lautareasca dinainte de 90 dar manele, n-am cum sa spun “cu mana pe inima” ca n-am ascultat niciodata. Desi sunt destul de radical daca a scapat cineva una doua la o petrecere nu m-am speriat sa fug in munti sa fiu eu ala care o sparge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.