5 Aplicaţii utile pentru iPhone

Încerc să vă fac o listă cu cele mai utile aplicaţii pentru iPhone. O să sar peste informaţiile despre Cydia sau Install0us, presupunând că ştiţi că cele două aplicaţii sunt cele mai importante surse pentru cei care au telefonul Jailbreak-uit.
O să le pun în ordine aleatorie, deci nu îl consideraţi un top.

1. Camera+

Este o aplicaţie foarte ajutătoare mai ales dacă folosiţi camera foto. Are 4 moduri de fotografiere: Normal, Stabilizer, Timer sau Burst. Există posibilitatea de a putea alege calitatea imaginilor făcute şi are si un editor de imagini foarte util cu foarte multe efecte, ajustaje, borduri de imagini şi crop. Din păcate a fost scoasă din AppStore din cauza unor probleme cu developerul aplicaţiei, dar din fericire pentru Jailbreakeri se poate găsi uşor pe Install0us.

 

2. MyPhone+

Trăiască cine a creat aplicaţia asta. Deodată lista contactelor nu mai este plictisitoare şi monotonă. Ce face mai exact această aplicaţie? Sincronizează contactele din telefon cu conturile de Facebook. Poţi sincroniza avatarele apelanţilor, data naşterii, sincronizarea numerelor de telefon din contacte cu cele de pe Facebook, şi sincronizează toate datele pe care le acceptă iPhone în memoria contactelor.

 

3. MxTube

 

MxTube este o aplicaţie interesantă pe care o puteţi folosi în locul nativului YouTube şi are în plus de acesta opţiunea de download a clipurilor de pe YouTube pe care le puteţi urmări offline. Are două opţiuni prin care puteţi urmări filmuleţele: HIGH(Wi-fi) şi LOW(EDGE)

 

4. TuneIn Radio

 

După nume cred că vă daţi seama că este o aplicaţie care compensează lipsa radiolui nativ al iPhoneului. Pentru a folosi aplicaţia, aveţi nevoie de o conexiune la internet. Are opţiuni de bookmark pentru radiourile favorite şi vă puteţi înregistra emisiunile/melodiile preferate prin funcţia Recording.

 

5. iRealSMS

iRealSMS este o aplicaţie care aduce spre normalitate funcţia de SMS a iPhone, şi anume creează foldere pentru mesaje: Inbox, Outbox, Sent, Draft, etc., are funcţia de QuickReply/QuickSend, are emoticonuri şi suportă MMS. Totodată interfaţa grafică a aplicaţiei este customizabilă existând skinuri şi teme pentru foldere

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.